Sunday, April 15, 2007

Johan maistuu marinetti

Eilen vietettiiin kroonisten poikamiesten grillikauden avajaisia. Tai no, ei ehkä voida sanoa että kroonisten poikamiesten sillä paikalla oli kaksi ex-jäsentä tyttöystävineen, jäähyaition poppoo sekä puheenjohtaja Matti. Ilta oli kaikin puolin perus grillaus ilta, eli mikään ei tahtonut onnistua. Harvinaista oli kuitenki se ettei kenelläkään ollut huono olo grillauksen jälkeen. Makkaraakaan ei jäänyt yli kuin 5 pakettia. Meidän grilli-illoissa ei tunnetusti eväät lopu ikinä kesken.

Siinä sitten otettiin illanmittaan vielä petankki matsi, jonka Wille meni voittamaan (tosin sillä oli kotikenttäetu, eli minä sen käytännössä voitin). Siinä sitten loppuillasta lähdettiin vielä Matin ja Mannisen kanssa katsomaan Kyyjärven meininki, ja sehän oli luonnollisesti niin yhtä tyhjän kanssa ettei siitä voi oikein mitään edes kertoa.

Ja sitten tänään kuulin erään aika villin huhun. Eli liikkeellä on huhu ettei Manninen olisi liittymässä Jäähyaitioon ollenkaan! Eikä myöskään ole palaamassa takaisin kerhoon. Eli kukin miettiköön mitä tuo sitten tarkoittaa... No kylläpähän mies itse kertoo miten on asian laita kunhan kerkeää koneenääreen.

3 comments:

manninen said...

Tilitän sitten poikamiesblogille, kun Matti ekaks mut sinne päästää

Matti said...

Ei ennen grillikautta olisi avattu noin.

manninen said...

Mutta tästä lähtien varmaan vietetään useampaankiin otteeseen