Tuesday, March 6, 2007

Jäähyaitio on luotu.

Noniin, mitenkäs sitä Krooninen Poikamies kestäisi kaksi viikkoa ilman blogia...ei mitenkään. Eli pitihän sitä sitten luoda jäähyaitio jossa voi yrittää säälittävästi selitellä ja katua tekosiaan. Tosin minun tapauksessa kumpaankaan ei ole aihetta sillä olen täysin syyttömänä täällä! Tulen todistamaan tämän kaksiviikkoisen rangastukseni aikana että olen edelleen täydellinen jäsen Kroonisiin Poikamiehiin!

Poppi Jytää: Basic Element - I`ll never let you know

13 comments:

Matti said...

Syylliseksi sinut on jo todettu joten nyt on aika katua. Toivon mukaan löydät jäähyn aikana kadotetun poikamiehisyytesi.

manninen said...

Vai onko se jo hukkunut lopullisesti?

AC/DC said...

No sehän tässä ihmetyttääkin kun en ole edes hukannut poikamiehisyyttäni (huomasitte varmaan perjantain säpinäkisassa) ja silti olen täällä

Wille said...

Aivan mahtava idea. Jäähyblogi. Näin sitä pitää pojat. Taitaa vaan AC/DC siirtyä täältä pelikieltoon.

AC/DC said...

Virallinen selvitys tapahtuneista tulossa illemmalla.

Jööti said...

Jaha, mitäs sitä on tullu tehtyä ku jäähylle poika pistetty???!!

AC/DC said...

En minä kyllä ois uskonut että sinä niin kännissä olit että täysin on muisti menny;)

Wille said...

Mutta niinhän se ihminen on suunniteltu että se unohtaa helpommin ikävät asiat kuin hyvät. Minäkään en enää oikein muista missä kerhossa olin vuosi sitten.

Anonymous said...

NO niin nyt selittyy ac/dc:n SALAMYHKÄISYYS ja erilaisuus! Olen jo pidemmän aikaa havainnut kyseiselle henkilölle kuulumatonta käytöstä! OLEN ratkaissut MYSTEERIN!! Pientä säpinää on ollut jo pidemmän aikaa! Mutta Mieshän tai tässä tapauksessa POJANLOPPI on ilmiselvästi RAKASTUNUT!!!!!!!
Jördis ( tai oli ny mikä oli) on vienyt hänen sydämmensä! KANSA vaatii tekoja mikä se tuommoinen poikamieskerho on jossa on jäsenillä on enemmän säpinää kuin vakiintunella UKKOMIEHELLÄ konsanaan!! JoNe Nikulan sanoin ("EI JATKOON") PS: puskaratio kuuluu paremmin kuin uskotkaan! T: Opettele pelaamaan "Laji ku laji"

AC/DC said...

Nyt on tainnut puskaratiossa taajuudet heitellä ja pahasti! Kaikenlaisia huhuja on ollut liikkeellä mutta tämä se on kaikista pahin!!

Ps. biljardissa ei kannata viimeisellä lyönnillä lyödä kiveä ja kasipalloa pussiin. Käy kalliiksi jopa sinunlaiselle ukkomiehelle.

manninen said...

Kyseinen "Jördis" kävi koneellani aikeenaan kirjoittaa kommenttia. Mutta kun tuli itse näytönpaikka ei saanut puristettua mitään itsestään pihalle. Mikähän lie "Jördiksen" pään noin tyhjäksi saanut

manninen said...

"No älä nyt..."
"Otappa nyt itseäsi niskasta kiinni..."
"Ajattele nyt järjellä..."
"Ota pari kaljaa niin kyllä se siitä..."

manninen said...

"No älä nyt..."
"Otappa nyt itseäsi niskasta kiinni..."
"Ajattele nyt järjellä..."
"Ota pari kaljaa niin kyllä se siitä..."