Saturday, March 24, 2007

Mikään ei ole ikuista

Ei edes jäähyllä oleminen, sillä paikkani kerhon jäsenenä on taas ansaittu! Eli jäähyni pitäisi näillä näkymin loppua huomenna. Olimme siis eilen Matin ja Mannisen kanssa jyväskylän giglin marlinissa viiden tähden festareilla. Ja säpinäkisassa kävi niin kuin ennalta saattoi arvata eli minähän sen säpinäkisan voitin ja jälleen puhtaasti nollilla! Manninen hävisi sillä hänelle naiset soittelivat jatkuvasti ja taisi se Manninen viestejäkin näppäillä naisille. Matille ei tullut kuin yksi säpinä kun joku vähän vanhempi naispuoleinen otus kävi kysymässä häneltä oliko pöydässämme ollut vapaa tuoli varattu. Mutta ei tämä nainen tietenkään siihen istunut vaan vei sen tuolin muualle. I

Ilta oli kaikin puolin hyvä, bändit soittivat hienoa musiikkia ja lisäksi baarissakin soi oikeastaan koko illan ajan hyvä musiikki. Loppuilta oli vain meille kaikille aika järkytys kun saavuimme joskus neljän jälkeen mökillemme ja luulimme ettei siellä ole kuin Pikvi. Mutta ylläri pylläri, siellähän tyytyväisenä sohvalla makoilli Senaattori "ukkomies" "pelimies" Wille! Muuten lähes täydellinen ilta meni siis kerta heitolla pilalle!

Ja huommenna siis pitäisi tämän turhan jäähyn loppua ja pääsen taas nauttimaan oikeasta kroonisen poikamiehen elämästä! Tämäkään ilta tuskin tuo muutoksia vaikka illan suunnitelmat ovatkin vielä vähän avoinna. Johonkinpäin olisi taas tarkoitus lähteä iltaa viettämään.

Poppi jytää: Mokoma - Kuu saa valtansa auringolta

7 comments:

Wille said...

Täällä sitä yritetään ruikuttaa kerhopaikkaa. Et sinä sitä edes ansaitse.

Jööti said...

Hommataanko sulle lissää jäähyaikaa :DDD??!!

AC/DC said...

Nytpä sitä sitten jo ollaankin taas kerhossa!

AC/DC said...

Tuskimpa Jööti sinä sitä enää onnistuisit hommaamaan...

Jööti said...

Eikö kelpaa??

AC/DC said...

Ei mikkään kelepaa.

manninen said...

Kerho ei ainakaan näytä enää kelpaavan.