Wednesday, March 21, 2007

Kyllä minun mielestä, mutta sinun kaverisi ovat toista mieltä.

Jauheetaan tännekkin nyt jotakin vaikkei mitään asiaa olekkaan. Olin eilen jälleen yhdessä työhaastattelussa ja oli jo toinen kerta kun haastattelija kysyy että olenko poikamies? No minähän luonnollisesti sanoin että olen (meinasin sanoa että jäähyllä), No siihenhän tämä tokaisi että olet vielä säästynyt. Tässä se taas nähdään miten paljon etua on olla poikamies. Kyseiseen paikkaan oli minun lisäksi kuulemma kolme varteenotettavaa hakijaa joista kaksi ukkomiestä oli vähän kauempaa hakeneet, eivätkä voi ottaa kyseistä paikkaa vastaan ellei heidän puolisonsakin saa töitä Viitasaarelta. Kyllä se meillä poikamiehillä on vaan helppoa! Saas nähdä joutuuko sitä hommaamaan Viitasaarelta kunnon poikamiesboxin. Ensiviikolla kuulemma selviää kyseisen paikan kohtalo.

Ensiviikonlopun suunnitelmat ovat vielä osittain avoimet. Ilmeisestikkin olemme menossa Jyväskylään perjantaina, tosin riippuu vielä puheenjohtajastamme. Muuten on viikonlopun suunnitelmat auki. Ainiin, sunnuntaina pääsen näillänäkymin takaisin kerhoon! Johan sitä on odotettukin.

PS. Otsikkon kysyin oraakkelilta

Poppi jytää: Martti Servo & Napander - Hoidin itseni kuntoon

4 comments:

Matti said...

Haluaako jäähykuningas uusille kala/naisapajille sinne Viitasaarelle? Ja hirveä hinku Jyväskyläänkin iskemään naisia. Puheenjohtaja ei vielä tiedä että mitä aikaa. Toisaalta Jyväskylä ois jees mutta toisaalta taas... täytyy pohtia.

AC/DC said...

En minäkään varmaan sinne lähde ellet sinä lähde. Et voi ainakaan väittää että lähtisin säpinöimään sinne ilman puheenjohtajaa. Saat nähdä miten hyvä poikamies olenkaan.

manninen said...

Tai ei nyt hyvä mutta poikamies nyt kuitenkin, tai ei nyt poikamies, myttä mies nyt kuitenkin, tai ei nyt mies mutta...

manninen said...

Kuukausi nyt kuitenkin